montaż sterownika do odpalania zdalnego
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kruszynski3
- Nowy T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
montaż sterownika do odpalania zdalnego
witam
mam takie pytanie- czy montował ktoś sterownik do zdalnego odpalania np. zimą , żeby auto trochę się nagrzało przed wejściem z dzieciakami? podobno taki gadżet jak w poniższym linku daje możliwość odpalenia auta z telefonu , a także funkcję typu włączenie świateł na odległość... wydaje się być ciekawą opcją, ale pytanie jaka jest zabawa z elektryką? czy duża i przede wszystkim bezpieczna jest taka ingerencja?
z góry dziękuję za podpowiedzi
pozdrawiam:)
mam takie pytanie- czy montował ktoś sterownik do zdalnego odpalania np. zimą , żeby auto trochę się nagrzało przed wejściem z dzieciakami? podobno taki gadżet jak w poniższym linku daje możliwość odpalenia auta z telefonu , a także funkcję typu włączenie świateł na odległość... wydaje się być ciekawą opcją, ale pytanie jaka jest zabawa z elektryką? czy duża i przede wszystkim bezpieczna jest taka ingerencja?
z góry dziękuję za podpowiedzi
pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony 08 paź 2019, 5:02 przez kruszynski3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Re: montaż sterownika do odpalania zdalnego
Z tej firmy mam zamontowany SimSter i odpalam Webasto z aplikacji.
Tobie chodzi o odpalenie silnika?
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Proszę usunąć link, podać nazwę urządzenia w treści posta i ewentualnie wstawić zdjęcie zgodnie z wymogami forum.
-
maxtz
- Aktywny T4
- 9
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 DIY POP-TOP
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 46 razy
- Kontakt:
kruszynski3 to co podałeś w linku pewnie można by i wykorzystać do tego czego chcesz ale na pewno montaż nie będzie prosty i nie skończy się raczej na zamontowaniu tylko tego jednego użądzenia.
Do tego celu najlepiej zastosować urządzenia które są do takiego celu zaprojektowane https://www.google.com/search?newwindow ... CAs&uact=5
Jak dobrze poszukasz to pewnie i znajdziesz takie urządzenie sterowane po przez gsm.
Najtrudniej w montażu tych urządzeń to obejście oryginalnego immobilisera, ale u Ciebie raczej nie ma tego problemu ;)
Do tego celu najlepiej zastosować urządzenia które są do takiego celu zaprojektowane https://www.google.com/search?newwindow ... CAs&uact=5
Jak dobrze poszukasz to pewnie i znajdziesz takie urządzenie sterowane po przez gsm.
Najtrudniej w montażu tych urządzeń to obejście oryginalnego immobilisera, ale u Ciebie raczej nie ma tego problemu ;)
-
kruszynski3
- Nowy T4
- 8
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
myślałem właśnie o silniku, ale generalnie mogłoby być webasto, bo chodzi o to żeby do ciepłego auta zimą wsiadać- mam zwykłe mokre multivanowerafflex pisze:Z tej firmy mam zamontowany SimSter i odpalam Webasto z aplikacji.