Blacharz, lakiernik z Małopolski.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
horozab
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Blacharz, lakiernik z Małopolski.
Cześć Koledzy.
Pomóżcie, bo jestem załamany. Moja Teczka - Multivan 1993 r. 2,4 D została opanowana, przez Rudą Zołzę. Wiadomo o co chodzi. Kiedyś jakieś trzy lata temu zawiozłem go do jakiegoś blacharza z Bożej laski pożal się (kolega polecił), i wymienił mi blachę. Niestety tak spaprał robotę, że teraz nikt nie chce się dotknąć mojego auta. Ja nie mam czasu na szlifowanie i malowanie. W jednym warsztacie powiedzieli mi ponad 10k złotych monet. W innym, że 5k. To bym przełkną bo dawali dwa lata gwarancji ale potem się wycofali i robić nie chcą. Proszę dajcie namiary na jakiegoś blacharza i lakiernika który jest coś kumaty do T4. Ten pierwszy pourywał zatrzaski i inne łapki a wziął jak za zborze. Wiadomo, że istnieje taki trójką Szybko, tanio, dobrze. Chciałbym, żeby to było dobrze- to po pierwsze. Nie za drogo, wiem, że nikt za darmo robić nie będzie ale jeżeli cena przekroczy wartość auta, to troszkę chyba mija się z celem. Szybko być nie musi, bo i tak auto czeka na to z rok czasu, to może jeszcze poczekać. Pomóżcie!!! W Was jedyna nadzieja.
Pomóżcie, bo jestem załamany. Moja Teczka - Multivan 1993 r. 2,4 D została opanowana, przez Rudą Zołzę. Wiadomo o co chodzi. Kiedyś jakieś trzy lata temu zawiozłem go do jakiegoś blacharza z Bożej laski pożal się (kolega polecił), i wymienił mi blachę. Niestety tak spaprał robotę, że teraz nikt nie chce się dotknąć mojego auta. Ja nie mam czasu na szlifowanie i malowanie. W jednym warsztacie powiedzieli mi ponad 10k złotych monet. W innym, że 5k. To bym przełkną bo dawali dwa lata gwarancji ale potem się wycofali i robić nie chcą. Proszę dajcie namiary na jakiegoś blacharza i lakiernika który jest coś kumaty do T4. Ten pierwszy pourywał zatrzaski i inne łapki a wziął jak za zborze. Wiadomo, że istnieje taki trójką Szybko, tanio, dobrze. Chciałbym, żeby to było dobrze- to po pierwsze. Nie za drogo, wiem, że nikt za darmo robić nie będzie ale jeżeli cena przekroczy wartość auta, to troszkę chyba mija się z celem. Szybko być nie musi, bo i tak auto czeka na to z rok czasu, to może jeszcze poczekać. Pomóżcie!!! W Was jedyna nadzieja.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Blacharz, lakiernik z Małopolski.
A tak konkretnie to co jest do roboty?
Jeśli jesteś przywiązany do tego egzemplarza i nie jeździsz nim codziennie to zrób najpierw blacharkę z zaznaczeniem że Ci się nie spieszy, a pomalujesz z czasem. W innym przypadku sprzedawaj
Jeśli jesteś przywiązany do tego egzemplarza i nie jeździsz nim codziennie to zrób najpierw blacharkę z zaznaczeniem że Ci się nie spieszy, a pomalujesz z czasem. W innym przypadku sprzedawaj
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
całość będzie bliska wartości pojazdu. Ja jestem z krakowa, w zeszłym roku robiłem auto, blacharki mało było, lakier całość. 510072662 - coś ci polecę
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Ile w Małej Polsce za element biorą? Bo moj Multi miał 2 tygodnie temu w Muszynie (Sadeckie) awaryjnie lekko klepaną i lakierowaną tylkną klapę (kierownik z osobówki niezwyczajny cofania busem) i wyszło 500 bez wyjmowania okna. Podobno ładnie wyszło :)
-
Shalak
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Cześć! Pozwolę sobie odświeżyć temat - mam do roboty progi i podłużnice w Multivanie z roku '93. Niestety, blacharz polecany przez Notriego nie podejmuje się pracy nad takimi starymi samochodami już :(
Poleci ktoś kogoś godnego zaufania? Podobnie jak autor tematu - czas nie jest najważniejszy, byleby było dobrze i uczciwie.
Poleci ktoś kogoś godnego zaufania? Podobnie jak autor tematu - czas nie jest najważniejszy, byleby było dobrze i uczciwie.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Ma ktos koncepcje czemu ten lakiernik "tak starych nie robi"? Boi sie że to co widać to wierzchołek gory lodowej a wlaściciela "tak starego" nie stać na jego robotę skoro go nie stać na nowego lub "nie tak starego"?
-
Shalak
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
Wspomniał, że nie chce się za to zabierać, bo nie da się wycenić kosztów, a każdy by chciał wiedzieć takie rzeczy z góry. Niemniej jednak nawet w ciemno nie chciał, bo woli robić nowe, powypadkowe samochody. A, no i ten gość to nie lakiernik, robi tylko blacharke.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 20:39 przez Shalak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
A @notri pisał że przede wszystkim lakierował, może nie u tego do ktorego podał numer?
-
Shalak
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
Rozmawiałem z Notrim telefonicznie, polecał zakład stricte blacharski w Gaju, na pewno do tego samego się dodzwoniłem :)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 20:39 przez Shalak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 7
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
heh.mam taki sam problem.a moje auto już rok stoi,nawet zdążyłem kupic drugie auto <ojojoj>ten co zaczął mi robić to dobrze że w porę auto zabrałem bo zrobił więcej strat jak przed robotą a gdzie zapytałem to tak samo jak tobie mówią że np.woli wstawić "ćwiartkę" i wziąć 10tysięcy niż grzebać w rdzy i nie zarobić.
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
ewentualnie ten co mi auto robił i lakierowal. T4 zna bo już kilka u niego widziałemShalak pisze:Cześć! Pozwolę sobie odświeżyć temat - mam do roboty progi i podłużnice w Multivanie z roku '93. Niestety, blacharz polecany przez Notriego nie podejmuje się pracy nad takimi starymi samochodami już :(