witam wszystkich czy ktoś z forumowiczów zna dobrego blacharza w lubuskim albo okolicach.
Bedę bardzo wdzięczny za pomoc
Poszukiwany blacharz LUBUSKIE
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lukas19892609
- Nowy T4
- 8
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Re: Poszukiwany blacharz LUBUSKIE
Pytanie podstawowe co znaczy dobry ? Ja dawałem lakiernikowi koło Krosna który skasował mnie 300 za element i po dwóch latach już widać jego robotę. Ogólnie ciężko u nas z fachową usługą lakierniczą-blacharską . Jest drogo terminy kosmos około 6 miesięcy na przód .
Ale był na forum kolega Żybis ma warsztat na Dolinie Zielonej w Zielonej Górze może On podejdzie do tematu uczciwie. Nie widziałem jego roboty więc nie powiem czy jest ok.
Ale był na forum kolega Żybis ma warsztat na Dolinie Zielonej w Zielonej Górze może On podejdzie do tematu uczciwie. Nie widziałem jego roboty więc nie powiem czy jest ok.
-
Panmaxior
- Początkujący T4
- 9
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Poszukiwany blacharz LUBUSKIE
podaj region bo lubuskie to żary Żagań a także Gorzów odległość ok 150km