Transporter t4 1996 2.5 benzyna falujące obroty
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Patrol
- Forumowicz T4
- 9
- Model:
- Auto: Multivan t4 Allstar
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Transporter t4 1996 2.5 benzyna falujące obroty
Witam szanownych kolegów jaki i koleżanki. Wiem że temat falujących obrotów był już wiele razy opisywany ale nie znalazłem informacji które by mi pozwoliły usunąć usterkę w mojej t4. Dobra przejdźmy do sedna. Wygląda to tak, odpalam zimny samochód, wszystko jest dobrze obroty są koło tysiąca. Wcisnę gaz nawet lekko ruszę pedał i w tym momencie obroty zaczynają falować w zakresie 1000-2000 obr. Dodam że auto podczas jazdy zachowuje się dobrze, przyspiesza i wszystko jest ok. Problem jest na luzie. Wymieniona została sonda lambda, podmieniłem silniczek krokowy i nic. Cały czas to samo.... Już nie wiem co mógłbym jeszcze sprawdzić bądź wymienić? Proszę o jakieś wskazówki.
This topic has 29 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się