ostatnio naszła mnie chęć za zakup zderzaka taki jak powinienem mieć czyli ten zaokrąglony 96-03r bo od wypadku jeżdże na kwadraciaku.
czy ktoś z was kupił kiedyś nowy? (zamiennik) czy lepiej sie w to nie pchać bo wyblaknie? malo tego nie widze zeby zamiennik mial chociazby mocowania styropianowych absorberow od spodu
chciałbym mieć oryginał ale z tego co widzę ciężko coś w ładnym stanie znaleźć, a większość na allegro plakiem lub wodą ma zamaskowany faktyczny stan
i jeszcze jedno istotne pytanie, zauważyłem że jeden typ ma zakładke a drugi nie mam transportera 2000r ale jeszcze na kwadratowych lampach ktory wiec powinienem kupic?
bez zakladki - http://allegro.pl/vw-t4-lift-95-03-zder ... 44330.html
z zakladka - http://allegro.pl/vw-t4-lift-t-4-t-4-zd ... 78436.html
na razie zbieram wszystkie potrzebne graty do zamocowania tego zderzaka udalo mi sie juz zebrac
slizg srodkowy, lewy i prawy
pianka pod zderzak
blachy trzymające dolne krawędzie
chcialbym wersje z halogenami halogeny raczej nowe kupie i teraz pytanie czy tez kupując ramki (zamienniki) idzie jakoś mądrze to wszystko spasować na zderzak ? mając takie plany lepiej brac zderzak w zamienniku nowy czy oryginal uzywke?
zderzak przedni 96-03
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 12
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
Re: zderzak przedni 96-03
Do twojego jest zderzak z pierwszego linku bez tej niby zakładki ale bardziej istotne i rozpoznawalne jest to że do krótkiego przodu są dwa otwory pod…login to view the rest of this post
This topic has 7 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się