Wspomaganie - problem z płynem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Tomaszek51Wlkp
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Wspomaganie - problem z płynem
Witam i o radę proszę <england> Ostatnio byłem na wakacjach i spotkała mnie dziwna sytuacja ,stałem swoim Multivanem na polu namiotowym i po 3 dniach chciałem ruszyć dalej i....BRAK wspomagania i pusty zbiorniczek na płyn do wspomagania eh....śladu wycieku nie widać poza mokrą osłoną drążka kierowniczego w przekładni strona lewa.Uzupełniłem płyn hamulcowy(wlewając prawie 1 litr) i przez kolejne ponad 1000 kilometrów nie ubyło ani grama.Kolejny dłuższy postój i sytuacja ta sama - brak wspomagania i płynu w zbiorniczku.Znów dolewam płyn i 10dni zero wycieku.Czy jest możliwe żeby jakiś uszczelniacz w przekładni "puszczał" tylko w jakimś położeniu?Zauważyłem że dzieje się tak tylko wtedy gdy mam skręcone koła w lewo.Proszę o opinie za co z góry dziękuję.
-
SANCZO
- Stały bywalec
- 10
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Re: Wspomaganie - problem z płynem
Witam prawdopodobnie tak jest jak napisałeś. Ściągnij osłonę z drążka jeżeli wyleci płyn to masz winowajce uszczelniacz w przekładni. Częsta przypadło…login to view the rest of this post
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się