Problem ze światłem drogowym.

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
T42002
Nowy T4

11
Model:
Auto: t4
podziekowal za post: 1 raz
Kontakt:

Problem ze światłem drogowym.

Post autor: T42002 »

Witam wszystkich. Jestem nowym i od razu powiem że pojawiłem się tutaj z powodu problemu z moją bryczką
Potrzebuję pomocy. Mam t4 z 2002 roku blaszaka. Od jakiegoś czasu nie działa mi w prawym reflektorze z przodu światło drogowe (tzw długie). Myślałem że to tylko żarówka. Jak się zdziwiłem gdy po wymianie było bez zmian. Zmierzyłem miernikiem i po załączeniu świateł drogowych na kostce do żarówki nie pojawia się napięcie. Bezpieczniki też ok. Więc nie wiem gdzie może leżeć przyczyna. Czy to brak styku na jakimś łączeniu? Czy jakiś przekaźnik nawalił?
Czy ktoś może mi doradzić co sprawdzić na początek? Z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Probe041
Nadteczkownik Nieuleczalny

15
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 163 razy
otrzymal podziekowanie: 780 razy
Kontakt:

Re: Problem ze światłem drogowym.

Post autor: Probe041 »

Bezpiecznik w skrzynce pod kierownicą

This topic has 5 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”