7. mk.maniek - jeden komplet, uchwyty moje, kolor czarny z białym obszyciem - gotowe
8. pirat - jeden komplet mega XXL, w pierwszej kolejności: uchwyty szare, kolor szary z szarym obszyciem - wysyłka rączek do ustalenia
9. edibus -jeden komplet, kolor szary z szarym obszyciem, rączki własne. gotowe
10. Aga - jeden komplet, kolor szary z szarym obszyciem, rączki własne - realizacja 2014
11. Kubek - jeden komplet, kolor szary z czarnym obszyciem, ręczny kolor szary z czarnym obszyciem - termin do ustalenia - ręczny w trakcie
12. Tommly - jeden komplet XXL, kolor czarny z czarnym obszyciem, rączki plus boczki (własne, rączki w pierwszej kolejności) - materiał do zamówienia, czekam na rączki
13. Paweł t4 - jeden komplet, kolor szary z szarym obszyciem, rączki własne - skóra u tapicera
14. Jacek VR - jeden komplet, kolor szary z szarym obszyciem, rączki własne - realizacja 2014
15. MarcinLi - jeden komplet, kolor czarny z białym obszyciem, rączki własne - realizacja 2014
16. Cyklon - jeden komplet, kolor szary z szarym obszyciem, rączki własne plus schowki boczków - realizacja 2014
17. andrewa1 - mega paczka - do uzgodnienia - realizacja 2014
18. Sterciu - jeden komplet, kolor szary z szarym obszyciem, rączki własne - realizacja 2014 (w wolnym czasie)
cezarypl pisze:Domyślam się, że obszycie kokpitu to trudne zadanie, ale można by potrenować na sztucznej skórze, jest dość tania.
obszycie kokpitu do trudnych nie należy a kosztownych bo potrzebne są dwa fez duże błamy skóry. Ceny nie znam ale w 500 zł się nie zamkniemy licząc już tak szacunkowocezarypl pisze:Hmm, a kokpit, ciekawe jaka cena?
A ekologiczna bo jednego cielaka więcej na świeciecezarypl pisze:Nie wiedzieć czemu sztuczna skóra nazywana jest ekologiczną.
foteli nie mam jak zrobić, ale tapicer robi fotele do samochodów - do jeepa jak robił pytałem o cenę - ok. 600 złcezarypl pisze:Notri, ja też bym zlecił wymianę skóry na siedzeniach, bo jest trochę zmęczona.