Witam, chciałbym pomóc mojemu dobremu sąsiadowi w zlokalizowaniu głośnika generującego pikanie czujnika ciśnienia Oleju. Jest to śliski temat bo na pewno lepiej byłoby zlokalizować przyczynę (prawdopodobnie urwane kable z czujników) ale on chce sam to zlokalizować a stracił pracę i nie ma pieniędzy na naprawę i po prostu wypiąć ten głośnik. Czy jest ktoś w stanie napisać lub pokazać na zdjęciu gdzie mniej więcej jest ten głośnik ?
(przetrzepałem całe forum i nie znalazłem podobnego tematu)
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.
Głośnik brzęczek czujnika ciśnienia oleju LOKALIZACJA
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
czarny1x1x
Re: Głośnik brzęczek czujnika ciśnienia oleju LOKALIZACJA
Jeśli są to niebieskie zegary,znajduje się w nich ,poszło pw,,
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się