brakujacy wezyk przy turbinie 1,9 tdi abl

https://www.t4-forum.pl/viewforum.php?f=87
T4 Forum dotyczące silnika 1.9 TDI w VW T4 – typowe usterki, naprawy, schematy, diagnostyka VAG
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
plama8
Nowy T4

14
Model:
Auto: t4
Kontakt:

brakujacy wezyk przy turbinie 1,9 tdi abl

Post autor: plama8 »

Witam mam vw transportera 1,9 td abl z 2001r ostatnio jak zagladalem pod maske zauważylem ze brakuje wezyka który odchodzi od turbiny zostal tylko jakis cm z opaska szukalem jakiegos luznego ale nigdzie nie moge znalezc , autko chodzi ok przyspiesza normalnie wiec nie wiem o co chodzi z tym wezykiem wezyk znajduje sie na kolanku przed turbina , jak by ktos wiedzial gdzie go mam podlaczyc to bylbym wdzieczny za podpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2012, 23:07 przez grzesiex, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ort
Bruneek
Forumowicz T4

14
Model:
Auto: t4 trasporter
Opis: only tdi
podziekowal za post: 2 razy
otrzymal podziekowanie: 4 razy
Kontakt:

Re: brakujacy wezyk przy turbinie 1,9 tdi abl

Post autor: Bruneek »

Zobacz czy masz gruszkę połączoną z turbina tam jest taki mały wężyk, albo jest to zaślepka na kolanku i po prostu tak ma być.

This topic has 2 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „1.9 ABL , AFN , 1X , 1Z”