orurowanie do t4 przednie
-
supercars
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: t4 multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
orurowanie do t4 przednie
jak myślicie będzie pasować do t4 stylistycznie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
supercars
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Re: orurowanie do t4 przednie
Teraz nie mam jak przystawić,wysokość to będzie równo z rantem maski kupiłem to za śmieszne pieniądze także jak nie będzie pasować to opylę to na allegro i kupię niższy zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać.
Widziałem na youtube u gościa w białej teczce taki sam kangur i miał zamontowane 4xhalogen fajnie to u niego wyglądało
coś takiego
Widziałem na youtube u gościa w białej teczce taki sam kangur i miał zamontowane 4xhalogen fajnie to u niego wyglądało
coś takiego
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 19:33 przez slimak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Post pod postem
Powód: Post pod postem
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
tak tylko ten z filmu jest bardziej rozwarty na dole i to nadaje estetyki w T4supercars pisze:Teraz nie mam jak przystawić,wysokość to będzie równo z rantem maski kupiłem to za śmieszne pieniądze także jak nie będzie pasować to opylę to na allegro i kupię niższy zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać.
coś takiego
-
supercars
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Masz rację ale spróbuję założyć i zobaczymy jak to będzie wyglądaćandrewa1 pisze:tak tylko ten z filmu jest bardziej rozwarty na dole i to nadaje estetyki w T4supercars pisze:Teraz nie mam jak przystawić,wysokość to będzie równo z rantem maski kupiłem to za śmieszne pieniądze także jak nie będzie pasować to opylę to na allegro i kupię niższy zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać.
coś takiego
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
czekamy na foto w takim raziesupercars pisze:Masz rację ale spróbuję założyć i zobaczymy jak to będzie wyglądaćandrewa1 pisze:tak tylko ten z filmu jest bardziej rozwarty na dole i to nadaje estetyki w T4supercars pisze:Teraz nie mam jak przystawić,wysokość to będzie równo z rantem maski kupiłem to za śmieszne pieniądze także jak nie będzie pasować to opylę to na allegro i kupię niższy zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać.
coś takiego