Witam,
Ostatnio autko coś zaczęło świrować i przestały działać wycieraczki, po 1h wszystko wróciło do normy. Za kilka dni powtórka z tym że nie działają wycieraczki, dmuchawa w środku i lampy przód (świecą tylko postojowe).
Zauważyłem że przekaźnik z opisem 18 (191 937 503) nie jest załączany przez cewkę odpowiada on właśnie za wentylator w kabinie i wycieraczki, ale nawet jak go zewrę na krótko to i tak nie mam z przodu świateł krótkich do jazdy.
Czy ktoś miał podobną historię z T4, wydaje mi się że walnięta jest kostka stacyjki, bo na 2 pozycji w przekręconym kluczyku powinna już działać dmuchawa wewnętrzna i wycieraczki, tylko nie wiem jak światła?
Brak wycieraczek, dmuchawy,...
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
TRUST
- Stały bywalec
- 12
- Model:
- Auto: T4 2000 Escapade I
- Opis: IS 300 18r, Civic IX 16r, Ducato 15r, FZ1 Fazer 12r
- podziekowal za post: 19 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Re: Brak wycieraczek, dmuchawy,...
Dziś miałem chwilkę i pomierzyłem miernikiem.
Wygląda że na cewkę przekaźnika przychodzi tylko 9,5V przez to przekaźnik się nie załącza
Zacznę od zamó…login to view the rest of this post
Wygląda że na cewkę przekaźnika przychodzi tylko 9,5V przez to przekaźnik się nie załącza
Zacznę od zamó…login to view the rest of this post
This topic has 16 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się