Blacharz + lakiernik Śląsk/Zagłębie poszukiwany!
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
niszka
- Początkujący T4
- 3
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
Blacharz + lakiernik Śląsk/Zagłębie poszukiwany!
Szukam sprawdzonego blacharza/lakiernika, który podejmie się dłubania przy teczce. Wycinanki, spawanie drobnicy i może miejscami nieco większych elementów + profilowanych reperaturek jeśli gdzieś trzeba będzie. Na razie wiem o progach w stanie przeciętnie złym, podłoga gdzieniegdzie do naprawy, zza kratki przy wlocie powietrza na błotniku ruda śmieje mi się w twarz... Klapa tylna i drzwi przesuwne boczne też do naprawy. A potem profesjonalne przygotowanie pod malowanie raptorem lub czymś lepszym, z czyszczeniem i konserwacją podwozia włącznie.
Ktoś coś słyszał, ktoś o kimś wie? To nie musi być jeden warsztat, byle jedni drugim nie dołożyli roboty.
Najchętniej okolice granicy Śląska z Zagłębiem, ale pojadę dalej, jeśli będzie warto (czyt. nie spartolą i nie policzą jak za renowację rzadkiego klasyka).
Mam już ze dwa kontakty, ale może jeździcie do kogoś konkretnie i sobie tu w naszym gronie wzajemnie polecacie?
Ktoś coś słyszał, ktoś o kimś wie? To nie musi być jeden warsztat, byle jedni drugim nie dołożyli roboty.
Najchętniej okolice granicy Śląska z Zagłębiem, ale pojadę dalej, jeśli będzie warto (czyt. nie spartolą i nie policzą jak za renowację rzadkiego klasyka).
Mam już ze dwa kontakty, ale może jeździcie do kogoś konkretnie i sobie tu w naszym gronie wzajemnie polecacie?
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: T4
- Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 82 razy
- Kontakt:
Re: Blacharz + lakiernik Śląsk/Zagłębie poszukiwany!
Robię takie rzeczy ale to popytać na forum może ci ktoś coś podpowie
-
mjanusz69
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 29 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Napiszę tak jeśli Chmielik przedstawia Tobie gotowość naprawy to powinieneś nad tym się skupić ,poczytaj ten wątek a może bardziej pooglądaj https://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=22&t=9208 i ocenisz sam, moje auto dostało ksywę chrupek <32> nie będę tłumaczył dlaczego sam się domyśl albo zobacz na zdjęciach i tak jak potem jest napisane zrobiła się ''lala'',masz trochę daleko ale ludzie z Warszawy ciągną swoje zabawki i zostawiają to i Ty dasz rade
-
niszka
- Początkujący T4
- 3
- Model:
- Kontakt:
chmielik pisze:Robię takie rzeczy ale to popytać na forum może ci ktoś coś podpowie
Chmieliku, napisałam wiadomość prywatną.
-
wedkarz
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: 2001
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
czy ja również mogę prosić o taki namiar na blacharza lakiernikachmielik pisze:Odpisałem ale najlepiej dzwoń wyślę Ci telefon
-
niszka
- Początkujący T4
- 3
- Model:
- Kontakt:
Z przyczyn osobistych usuwam post
Ostatnio zmieniony 26 maja 2023, 12:54 przez niszka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mjanusz69
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 29 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Nie ma za co Daniel to ziomal z tego samego miasta wiec miałem łatwiej z kontaktem jedynie auto musiałem dostarczyć do Godowej bo tam odbywa się remont ale to szczegół cieszę się ze mogłem pomóc
-
Arturo3007
- Nowy T4
- 1
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- Kontakt:
Witam wszystkich, sory że odgrzewam posta, ale nie wiem co z tematów jest aktualne... kupiłem Multivana i chcę go ładnie postwić na nogi. Potrzebny sprawdzony blacharz-lakiernik, który się zajmie tematem. Najlepiej na śląsku/zagłębiu. ktoś? coś?