Cześć.
Kupiłem ostatnio przetwornicę 12v/220v o mocy ciągłej 700W. Początkowo miałem zamiar podłączyć takie urządzenie na partyzanta - wtykiem do zapalniczki. Ze względu na to że kupiłem większa przetwornicę, prądy mogą być trochę większe niż przewidywałem. W tym wypadku podłączanie tego w gniazdo zapalniczki raczej nie jest dobrym pomysłem. Wobec tego mam pytanie.
Skąd poprowadzilibyście 12v pod taka prostownicę (może w przyszłości także pod ledy do oświetlenia paki) ? Gdzie powinienem się połączyć ? Czy ktoś mógłby coś poradzić, opisać, może nawet wrzucić zdjęcia ?
Z góry dzięki !
wyprowadzenie 12v pod przetwornicę 12/220v
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
thadeusch
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: wyprowadzenie 12v pod przetwornicę 12/220v
Mam przetwornicę 12v/220v o mocy ciągłej 500W podłączoną bezpośrednio do drugiego aku pod fotelem kierowcy.
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się