kierownica skrzypi
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Kadela69
- Forumowicz T4
- 7
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
kierownica skrzypi
witam mam problem z kierownicą.ciężko chodzi i skrzypi podczas skręcania.pierwsze co odkręciłem kierownice i wieloklin,mi sie cofnął do tyłu,kierownica na tym plastiku z tyłu już rowek wyrzeźbiła.musiałem ją zakładać w 2 osoby bo jedna musiała wieloklin na krzyżaku pociskać do przodu żebym ja mógł nakrętke załapać.czemu tak sie dzieje że ten wieloklin mi wpada w kolumne?tam jest jakieś łożysko(już wyrobione)czyby to łożysko ma trzymać ten wałek z wieloklinem?jak ktoś już to przerabiał to bym prosił o pomoc,żeby sobie oszczędzić kombinacji.pozdro
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: kierownica skrzypi
Albo masz jakaś very customową teczkę albo nie potrafisz jasno opisywać problemu, bo na nic nie kapuję a kierowcę zdejmowałem i zakładałem jednoosobow…login to view the rest of this post
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się