Witajcie
Może Wy cos doradzicie , mam okazje wyrwać po okazyjnej cenie komplet alufelg nowych (poobijany lekko lakier w transporcie mają tylko podobno i posiadaja pare kompletów takich "do malowania") do mojego auta "zlotowego". Od dlugiego czasu zastanawiam się czy wogole cos takiego zakładać bo to nie auto osobowe jest wkońcu i nie wiem czy mu wogóle alufelga pasowałaby , ale ze auto bardzo rzadko wozi cięzary więc jeśli chodzi o wytrzymałośc to wytrzymac by pewnie wytrzymały te felgi.
Są to felgi do aut dostawczych ale podejrzewam produkcje ich to chiny. Mnie by wyniosly około 65% wartosci tych z poniżej z linków dlatego ostatnio cały czas chodzą mi po głowie ;).
Mam do wyboru identyczne felgi jak te (dośc popularne i jak widziałem są one dostepne do tych aut w kazdym sklepie z felgami w podobnej cenie jak z allegro. Sama cena swiadczy ze to nie jest jakaś mega super felga znów.
Ta mi się wydaje taka bardziej masywna i chyba bardziej pasujaca do całosci (nadwozia mojego auta ;) )
http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-15-5x ... 91023.html
Lub te.... te znów nie mam wyobrazenia jakby wyglądały na aucie , te powyzej na fotce renówki całkiem przyzwoicie wyglądają.
http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-15-5x ... 21274.html
Nie ma za wielkiego wyboru , ale zdecydować się na ktoreś to jest cięzka sprawa...
Auto coprawda nie T4 ale Peugeot Boxer I. Chociaz tutaj bardziej chodzi o doradzenie wizualne które ładniejsze są juz same w sobie i które byście Wy kupili jakbyście mieli tylko taki wybór z tych dwoch....
ALUfelgi , które wybrac...
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
This topic has 18 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się