dwa poważne problemy z t4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
danny180
- Stały bywalec
- 14
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
dwa poważne problemy z t4
witam pierwszy problem kontrolka oleju świeci się i załącza się brzęczyk powiedzieliście mi że po wymianie szczotek w alternatorze przestanie a nie przestało wymienione zostały szczotki, pierścień i łożyska ładowanie jest super wyjechałem na jazdę próbną nadal się włącza kontrolka ,odłączyłem kabelki z czujników i nadal to samo gdzie szukać przyczyny?????? drugi problem to brak ogrzewania wcale płyn do góry nie idzie sprawdzony został termostat ,zawór zmieniający zimne powietrze z ciepłym ,pompka pod chłodnicą gdzie szukać przyczyny bardzo proszę o pomoc cały dzień się z tym męcze i nic z góry dziękóje za pomoc
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Re: dwa poważne problemy z t4
Napisałeś już jeden temat o swoich problemach z kontrolkami i nie widzę powodów aby zakładać kolejny. O braku ogrzewania również już toczy się na foru…login to view the rest of this post
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się