Znaleziono 8 wyników
- 10 maja 2013, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: wentylatory nie działają help
Kolego tak na szybko sprawdź działanie wentylatorów spinając obwód przy czujniku, jest on w chodnicy. Jeśli zakręcą na włączonym zapłonie to masz go do wymiany. Najczęstsza przyczyna takiej usterki.
- 10 mar 2013, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: skazany na busa...
Jeżeli chcesz założyć bez problemu tapicerkę od caravelli czy multivana to musisz wymienić cięgno dostosowane do niej. To cięgno jest dłuższe i inaczej powyginane (7D0843720) http://www.t4-wiki.de/wiki/index.php?title=Datei:Elektrik_ZV_Einbauort_Schiebetuer.jpg&filetimestamp=20090207160154 trzeb...
- 09 mar 2013, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
http://img547.imageshack.us/img547/5776/trik.jpg
Ja to mam tak zrobione i działa już parę lat ..
Wcześniej miałem sprężynkę a teraz mam gumki recepturki pare sztuk..
Ja to mam tak zrobione i działa już parę lat ..
Wcześniej miałem sprężynkę a teraz mam gumki recepturki pare sztuk..
- 23 maja 2013, 1:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Tytuł wątku stał się dla mnie inspiracją,... idzie lato...
- 22 sie 2013, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Stare lusterko jest założone na taki uchwyt wystarczy go przekręcić aby zdjąć.
- 06 lut 2015, 9:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Atlantis z Warszawy
No ale nie będzie co chwile wyłączał świateł podczas jazdy tylko dlatego że nie chce spryskiwać lamp... To niewygodne :D Ten osobny włącznik to bardzo dobry pomysł... ;) A kto mówi o wyłączeniu świateł? Zakladasz włącznik świateł ze szwedzkiej wersji i masz światła po stacyjce bez działających spry...
- 03 kwie 2013, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: maska unosząca się za pomocą siłownika
zamontowane wczoraj tu jakies fotki ale słabe bo z tel. temat dla chętnych ; siłowniki pasat b 5 sedan klapa tył długość całkowita od osi do osi 280 mm idętyko długość ma wojti z orginału kawałek płaskowniczka przyspawałem do zawiasa górnego a dolna cześć profil w kształcie C przyspawany do wewnętrz...
- 30 kwie 2013, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Automatyczna skrzynia 2.5tdi - Problem
Ja mam 270 000. Dziś się dowiedziałem, że warsztat szuka komputera skrzyni symbol 01P 927 733 CP. Na allegro nie ma są na ebayu ale dwie ostatnie litery są inne - wiesz może Pacark czy to istotna różnica ? Cholera właśnie mi ucieka wyjazd forumowy na Litwę <44>