witam jak w temacie , jestem posiadaczem t4 1995 (jeszcze stary kokpit)
i posiadam w swojej Te-czwórze tylko te seryjne głośniki w podszybiu które jak każdy wie meksyku w bani jeśli chodzi o wydajność nie robią
mam do Was prośbę o polecenie mi jakiegoś konkretnego sprzętu który by się tam zmieścił
jakieś dobre głośniki magnat albo coś z tej ligi
prosze o linki jak macie lub wiecie gdzie takie kupić
jakie głośniki najlepiej kupić na podszybie do t4 '95?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Micky
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: Caravelle '03 /C5 X7
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Re: jakie głośniki najlepiej kupić na podszybie do t4 '95?
Ja wymieniłem te standardowe na takie:
http://allegro.pl/hertz-dcx-100-bonusy-i1266481588.html
Do tego powiedzmy, że wygłuszyłem je od spodu i gra to przyzwoicie. Fakt, porządnego basu się z tego nie da uzyskać, ale dźwięk jest zdecydowanie klarowniejszy niż z oryginalnych.
http://allegro.pl/hertz-dcx-100-bonusy-i1266481588.html
Do tego powiedzmy, że wygłuszyłem je od spodu i gra to przyzwoicie. Fakt, porządnego basu się z tego nie da uzyskać, ale dźwięk jest zdecydowanie klarowniejszy niż z oryginalnych.