brak świateł
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
brak świateł
Witam wszystkich mam taki problem u mnie w t4 nie działają światła mijania, drogowe, nie chodzą wycieraczki klima, nawiew, podgrzewanie tylnej szyby lecz gdy włączę długie pociągając do siebie przełącznik kierunków chodzi wszystko co może być przyczyną z góry dziękuje i pozdrawiam
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Re: brak świateł
To znaczy wymieniłem skrzynię automatyczną na manuala i wyjąłem sterownik od skrzyni automatyczne wtedy auto nie paliło wiec zrobiłem mostek do rozrusznika i auto pali wszystko ok ale światła, nawiew, wycieraczki, klima, podgrzewanie szyby chodzi wtedy gdy włączę długie ciągnąc za przełącznik kierunków lub zmostkuje kable pod kierownicą
-
paweł t4
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: WV T4 Multivan
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 25 razy
- Kontakt:
Sprawdź czy ten mostek nie załącza przekaźnika odcinającego część elektryki podczas rozruchu.
Rozłącz ten mostek i zobacz czy wszystko działa oprócz rozruchu to może być przyczyną
Rozłącz ten mostek i zobacz czy wszystko działa oprócz rozruchu to może być przyczyną
-
paweł t4
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: WV T4 Multivan
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 25 razy
- Kontakt:
Tu masz opisany ten przekaźnik
http://translate.googleusercontent.com/ ... eV2iMwIs-w
http://translate.googleusercontent.com/ ... eV2iMwIs-w
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
odłączyłem ten mostek i nie pomogło a co do przekaźnika to on sie włącza właśnie wtedy jak migam długimi lub jak mostkuje kable na włączniku kierunków
-
czarny1x1x
pewnie brakuje teraz sterowania ,+ po włączeniu zapłonu ,no coś namieszane z elektryką musisz dać na niego plusa po włączeniu zapłonu
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
ok a wiesz może która kość i pin w niej żeby pobpiąć ten + też mi sie wydawało ze gdzieś brakuje + ale nie wiem gdzie
-
czarny1x1x
czarny kolor kabla pod stacyjką grube czerwone i pod nimi czarny ,ale sprawdź kontrolką dla pewności
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
dziękuje koledzy w stacyjce styk X nie podaje mi prądu wiec podpiołem go pod R bedzie mi to wadzić jeszcze raz dziękuje za pomoc duży szacun dla was pozdrawiam
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt: