jak w temacie - jak jadę powoli słychać z okolic przedniego lewego koła coś w rodzaju tarcia czegoś o coś. Wyraźnie to słychać przy ostrzejszym skręcie w prawo. Nie ma to znaczenia czy jadę na biegu, na jałowym czy w trakcie hamowania. Dzisiaj pojechałem z tym do mechanika. Klocki funkiel nowe bo dzisiaj wymieniane, tarcze mają 2000 km. Po tym jak wyjechałem od mechanika było ok. Do wieczora.
Znowu to słychać - jutro jadę do Wawy i jest problem.
To co zauważyłem wieczorem na parkingu u moich rodziców że wszystkie samochody stojące obok mnie stoją prosto, a u mnie z przodu lekko jest pochylony na lewą stronę.
Ręce odpadają - jakieś pomysły ???
Problem przy kole przód lewy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Damian
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Re: Problem przy kole przód lewy
Może jakaś końcówka jest walnięta byś musiał ściągnąć koło i obejrzeć wszystko dokładnie z góry zboku i z dołu czemu tak krzywo stoi. Może ktoś kiedyś…login to view the rest of this post
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 10:30 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: orty
Powód: orty
This topic has 25 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się