Rozrusznik problem.

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Ciastol
Początkujący T4

14
Model:
Auto: t4
podziekowal za post: 5 razy
Kontakt:

Rozrusznik problem.

Post autor: Ciastol »

Witam, mam problem z rozrusznikiem. Już wcześniej zdarzały się problemy że nie chciał zakręcić, nieraz 20 min walczyłem kluczykiem żeby zakręcił, później już normalnie działał. Teraz znowu mam problemy z nim nie chce zakęcić, możliwe że to automat, wcześniej wydawał taki dźwięk specyficzny, a teraz nic, wczoraj na zaciąg odpaliłem auto żeby nie zamarzło. Później dwa razy udało mi się zapalić kluczykiem, i to na tyle. Spradzałem czerwony kabelek i idzie prąd do niego normalnie. Ma ktos jakiś pomysł co to może być? Jestem 400KM od domu i nie mam jak się zgłosić do mechanika. Słyszałem o jakiś metodach odpalenia na widelec. Da się jakoś obejść automat? Dodam że auto to 1.9D 91 rok. Pozdrawiam.
chmielik
Ikona forum

15
Model:
Auto: T4
Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
podziekowal za post: 15 razy
otrzymal podziekowanie: 82 razy
Kontakt:

Re: Rozrusznik problem.

Post autor: chmielik »

Sprawdz kostkę stacyjki ...to najprawdopodobniej to ci nawala.

This topic has 25 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”