Full naprawa!!
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
turi
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: t4 doka
- Kontakt:
Full naprawa!!
WItam FOrumowiczów znawców t4.
Otóz mam swojego t4 juz 3 lata w wersji doka z silnikiem 1.9td.
W zeszlym roku wymienialem silnik...w starym porobiło dziury ze wszystkich stron!!.
"Nowy silnik" mam z niepewnego zródła,zapewniano mnie ze miał zrobione około 200tysi.
Otóz mieszkam w niemczech autka uzywam codzinnie w pracy,niedawno zrobilem przeglad który mam na 2 lata wiec chcial bym nim 2 lata albo dłuzej pojeszdzic jeszcze.
Otóz moja prosba: CHcial bym wyremontowac caly silnik tak zeby chulał jak nowy+sprzeglo...jakie są tego koszty i czy jest to sens w ogóle rusza??
Prosze o podpowiedzi dzieki
ps mieszkam pod wroclawiem...jakies solidne punkt naprawy-prosze o adresy
DZIEKI
Otóz mam swojego t4 juz 3 lata w wersji doka z silnikiem 1.9td.
W zeszlym roku wymienialem silnik...w starym porobiło dziury ze wszystkich stron!!.
"Nowy silnik" mam z niepewnego zródła,zapewniano mnie ze miał zrobione około 200tysi.
Otóz mieszkam w niemczech autka uzywam codzinnie w pracy,niedawno zrobilem przeglad który mam na 2 lata wiec chcial bym nim 2 lata albo dłuzej pojeszdzic jeszcze.
Otóz moja prosba: CHcial bym wyremontowac caly silnik tak zeby chulał jak nowy+sprzeglo...jakie są tego koszty i czy jest to sens w ogóle rusza??
Prosze o podpowiedzi dzieki
ps mieszkam pod wroclawiem...jakies solidne punkt naprawy-prosze o adresy
DZIEKI
-
WALDI123
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: CARAVELLE
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Full naprawa!!
Witam kolegę
zadaj sobie pytanie czy chcesz swoją T4 pojeździć dłużej niż 2 lata <vw>
jak tak to inwestuj <01>
zadaj sobie pytanie czy chcesz swoją T4 pojeździć dłużej niż 2 lata <vw>
jak tak to inwestuj <01>
-
turi
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: t4 doka
- Kontakt:
NO chciałbym...zalezy od kosztów orientujesz sie co do cen?? BO to ma w sumie największe znaczenie!!
-
czester52
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: Leon
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 26 razy
- Kontakt:
Waldi kolega pisze o Wrocławiu. Tu niestety koszta są większe. A może zamiast remontu obecnego silnika swap na 1.9 tdi?
-
czester52
- Specjalista T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Ja jak się pytałem to tak poniżej 1000zł nie chcą robić. Jeden to nawet 1700zł sobie krzyknął. W dużych miastach zawsze chcą trochę drożej.
-
czester52
- Specjalista T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Fakt zapomniałem o tym, że do 1.9 jest trochę tańsze sprzęgło. A te ceny są za sprzęgło z robocizną w +/- 5-6 warsztatach jak się pytałem.
-
WALDI123
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: CARAVELLE
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
to musicie przyjeżdżać do naprawy do Andrychowa <32>
a jutro wam powiem ile wymiana rozrządu pompy i wszystkich pasków u nas kosztuje,bo właśnie wstawiłem dziś na serwis do wymiany <cool>
a jutro wam powiem ile wymiana rozrządu pompy i wszystkich pasków u nas kosztuje,bo właśnie wstawiłem dziś na serwis do wymiany <cool>
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Znam jeden motoszlif we Wro ale go nie polecam,
Na fachowca od głowic mam namiar od dario72 "Waldemar Płomiński telefon do niego 601058255 a jego warsztat jest na ul. Rudzkiej 14 gość jest właścicielem i sam zasuwa przy robieniu głowic."
No i jeszcze pozostaje ten adres: http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=43&t ... 440#p57440
Na fachowca od głowic mam namiar od dario72 "Waldemar Płomiński telefon do niego 601058255 a jego warsztat jest na ul. Rudzkiej 14 gość jest właścicielem i sam zasuwa przy robieniu głowic."
No i jeszcze pozostaje ten adres: http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=43&t ... 440#p57440