Migająca kontrolka świec żarowych.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
Re: Migająca kontrolka świec żarowych.
Ja właśnie u siebie wyjąłem żarówki w T4 i Golfie AFN i u mnie kontrolki nie migają.
-
grandcherokee
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: business class
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
od razu nie miga , po jakimś czasie ( kilku hamowaniach). w AFN to nie działą. dopiero golf IV. nawet SDI to ma
-
baton208
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: VW Transporter
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Na dzień dzisiejszy sprawa ma się tak:
W niedziele poprawiłem (czytaj: przeczyściłem) styki na płytce lampy tylnej i przejechałem około 100 km, dziś rano zrobiłem dodatkowo parę kilometrów do sklepu po przepływomierz. Przez cały ten czas, kontrolka się nie zapaliła, więc myślę że tu był "pies pogrzebany".
Dziś rano założyłem nowy przepływomierz i powiem szczerze że samochód wrócił do dawnej formy. Żwawo przyspiesza i jest mocny. Silnik pracuje równo, ciepły czy zimny, czego nie słyszałem od czasu zakupu. Niestety pod VAG'a go na razie nie podepnę, bo w Krakowie nie wiem gdzie zrobią to rzetelnie. Może jak będę w Łodzi to się uśmiechnę....
W niedziele poprawiłem (czytaj: przeczyściłem) styki na płytce lampy tylnej i przejechałem około 100 km, dziś rano zrobiłem dodatkowo parę kilometrów do sklepu po przepływomierz. Przez cały ten czas, kontrolka się nie zapaliła, więc myślę że tu był "pies pogrzebany".
Dziś rano założyłem nowy przepływomierz i powiem szczerze że samochód wrócił do dawnej formy. Żwawo przyspiesza i jest mocny. Silnik pracuje równo, ciepły czy zimny, czego nie słyszałem od czasu zakupu. Niestety pod VAG'a go na razie nie podepnę, bo w Krakowie nie wiem gdzie zrobią to rzetelnie. Może jak będę w Łodzi to się uśmiechnę....