Nie mogłem jakoś upolować tego tematu .
Mam pytanie odnośnie wymiany oleju silnik tdi 88 km wymieniam olej co 10 000 km a inspekcja olejowa mówiąca o wymianie oleju wyświetla się na liczniku bodajże co 15 000 , więc co ile powinno się wymieniać olej co 10 000 czy co 15 000 , leje olej Mobil 10w40
wymiana oleju
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Re: wymiana oleju
15000 lub w autach po 1999 roku z wydłużonym okresem obsługi co 30000. Mi osobiście te wydłużone przebiegi nie trafiają do przekonania.
This topic has 7 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się