Uszkodziłem chłodnicę i potrzebuję kupić "nową". Od jakiego modelu będzie pasować? Czy tylko i wyłącznie od tego który ja mam, czy też może od jakiegoś innego też.
Dodatkowo potrzebuję kupić węże od układu chłodzenia. Pytanie jak wyżej: Czy tylko AJT, czy może też od innych silników?
Jakby ktoś miał jakiś kontakt na jakiś "szrot", to byłbym wdzięczny.
Pzdr.
[T4; 2.5 TDI; 2001]Kompatybilność chłodnicy od innych modeli
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Cyklon
- Znawca T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: MULTIWAN
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 23 razy
- Kontakt:
Re: [T4; 2.5 TDI; 2001]Kompatybilność chłodnicy od innych mo
masz nr tel naul rybitwy 602 338 718
lub ul cechowa 604 815 549
okolice krakowa ja tam wszystko kupuje używki z zachodu
apropo chłodnicy 2 4 d i 2.5 tdi 88 i 102 km ta sama ja kupiłem mówkę BECHR 400pln
lub ul cechowa 604 815 549
okolice krakowa ja tam wszystko kupuje używki z zachodu
apropo chłodnicy 2 4 d i 2.5 tdi 88 i 102 km ta sama ja kupiłem mówkę BECHR 400pln