OVOKO.PL - Opinie
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
OVOKO.PL - Opinie
Witajcie , pytanie , kupował ktoś z Was na Ovoko.pl coś ?? Podobno portal z Litwy , szukam fotela dwójki do t6 i znalazłem interesujący mnie na ovoko , ale mam pewne obawy jak na razie. W necie raczej opinie pozytywne. Fotel 650zł , przesyłka prawie 400zł , płatnośc z góry , ale jest to do przeżycia bo u nas i tak drożej wołają za taki jak ja chce, a tam wyjdzie z tą przesyłką taniej nawet. Może ktoś coś doda , kupował i napisze czy dotało itd itp....
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: OVOKO.PL - Opinie
Hejo , nawet częsci na ebaju z Litwy sa droższe. Juz nie raz z tym sie spotkałem. Jeśli chcesz to poszukaj czegoś w De ( jak nie wysyłają do PL ) a ja tez moge wykombinowac abys miał transport do domu.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Ja szukam dośc specyficznego fotela , mało tego jest bo musi byc w ciemnej tapicerce i otwieranym podłokietnikiem/stolikiem w miejscu "srodkowego" miejsca siedzącego. W pl tego praktycznie nie ma , w de tez nie znalazłem. Dzisiaj byłem w Rawiczu gdzie handlują czesciami do t5/t6 ale mieli jeden w niezbyt ciekawym stanie i w dodatku drozszy jak na ovoko z przesyłką.
Poczytałem Opinie w necie i ogólnie są dobre jeżeli chodzi o zakupy i dostawę tego co się kupiło, jedynie problem się robi w przypadku chęci zwrotu towaru, to robi się problem bo nie chcą kasy zwracać... No i waham się czy podejmować ryzyko czy nie...
Poczytałem Opinie w necie i ogólnie są dobre jeżeli chodzi o zakupy i dostawę tego co się kupiło, jedynie problem się robi w przypadku chęci zwrotu towaru, to robi się problem bo nie chcą kasy zwracać... No i waham się czy podejmować ryzyko czy nie...
-
Jackall
- profil zaufany

- Stały bywalec
- 10
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: T4 long i Caravelle
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
Kilka rzeczy już kupiłem, zawsze było zgodnie z opisem i wcale nie dłużej się czeka niż z PL. Nie wiem jak ze zwrotami, bo jeszcze nie było potrzeby odsyłać
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Zaryzykowałem , kupiłem kanapę , opłaciłem , zobaczymy co przyjdzie... oby przyszło to co na zdjęciu
https://ovoko.pl/czesci-samochodowe/mab10583-part/a
Cena przystępna , nawet z tą drogą przesyłką za taki fotel , u nas za podobny od 1200 do nawet 2500 wołają handlarze. W sobotę oglądalem jeden w duzo gorszym stanie (choc ten po zdjęciach tylko na razie wygląda lepiej , bo z tego mogę go ocenic ) , z brzydką jasną tapicerke , popalonym oparciem i przepalonym na wylot nawet pasem, straciłem tylko czas i paliwo.
https://ovoko.pl/czesci-samochodowe/mab10583-part/a
Cena przystępna , nawet z tą drogą przesyłką za taki fotel , u nas za podobny od 1200 do nawet 2500 wołają handlarze. W sobotę oglądalem jeden w duzo gorszym stanie (choc ten po zdjęciach tylko na razie wygląda lepiej , bo z tego mogę go ocenic ) , z brzydką jasną tapicerke , popalonym oparciem i przepalonym na wylot nawet pasem, straciłem tylko czas i paliwo.
-
K3s
- Nowy T4
- 5
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Fotel kupiony, dotarł po 4 dniach z Litwy , stan wręcz idealny , za taki u nas wołają 2500zl. Więc wszystko ok wyszło, najbardziej bałem się przedpłaty bo to jednak tysiak puszczony i niewiadomo co przyjdzie. Co ciekawsze , na zdjęciu dokładnie nie było widać wzoru tapicerki, ale trafił się ten sam Co man fotel kierowcy , więc już w ogóle akcja zakupowa idealna.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Ja juz kupiłem łącznie trzy rzeczy ,ogólnie ovoko to jest tylko portal ogłoszeniowy typu olx/allegro , kupiłem juz fotel dwojkę do t6 , przyszedł z Litwy , skrzynkę bezpiecznikow pod maskę do aurisa i dotarło to do mnie znów z Włoch , i ostatnio kompresor klimatyzacji do IQ ktory z Portugalii trafił do mnie. Wszystko doszło , w stanie b.dobrym i cenie sporo niższej jak od naszych handlarzy... Przykladowo kompresor klimy z przesyłką kosztowal mnie 280zł , gdzie w pl za używkę najtaniej 1000zł wołali sobie. Fotel dotarl do mnie tak jakby z nowego auta wyjęty był za cenę poplamionej , zniszczonej dwojki u nas , skrzynka bezpieczników nie uszkodzona nigdzie za 80zl , z przesyłką az 120zl , gdzie u nas na olx najtaniej 400zl z uszkodzonym mocowaniem :D. Więc jak do tej pory nie mogę zlego slowa powiedzieć. Teraz juz nie mam dylematów na razie czy tam kupować czy nie.