Nowy nabytek auto z 92' silnik AAF 81KW właśnie przeszedł gruntownie blacharkę, konserwację podłogi i nowy lakier, wygląda pięknie i tylko 246 000 po jedynym właścicielu w Niemczech i na tym piękno się kończy bowiem to auto nie chce jechać. Panowie z pewnością macie doświadczenie, proszę o informację czy faktycznie 100km/h na godzinę to dla tego samochodu jest aż tak duży wysiłek że słychać rzężenie silnika przy tej prędkości?
Czy to jest normalne? Oczywiście wiadomo brakuje 6biegu ale to jest 2,5 l silnik 5 cylindrów? I pytanie numer dwa czy da się coś z tym zrobić? Planuję założyć LPG STAG sekwencja - instalator powiedział że jeśli jakaś modyfikacja to przed założeniem instalacji..
Będę wdzięczny doświadczonym teczterowiczom za informację..
Panie ile to pojedzie???
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
buczas
- Nowy T4
- 1
- Model:
- Auto: Vw T4 Caravelle
- Kontakt:
-
pacark
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
Re: Panie ile to pojedzie???
mam u siebie silnik ACU moc taka sama jak w AAF,
poniżej mój stary film ale jeszcze jary, od razu mówie że mam automat, to tak jakbyś miał manuala be…login to view the rest of this post
poniżej mój stary film ale jeszcze jary, od razu mówie że mam automat, to tak jakbyś miał manuala be…login to view the rest of this post
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się