Radio 2 din
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mirtab
- Początkujący T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Radio 2 din
Witam
Mam zamiar zamontować nowe radia 2 din co macie w swoich t4 co jest godne polecenia ,jakieś sugestie?
Mam zamiar zamontować nowe radia 2 din co macie w swoich t4 co jest godne polecenia ,jakieś sugestie?
-
Tasior101
- Nowy T4
- 4
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4 caravelle
- Kontakt:
Re: Radio 2 din
Witam radio musi być bardzo cienkie i na dodatek musisz wyciąć kawałek wzmocnienia w podszybiu.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Podszybie zostaw w spokoju :-P Są radia z przodem 2 din a tyłem 1din, można wrzucić belkę 2din i wtedy normalne radio bez kombinacji. Podsumowując polecam taki zabieg. Chińskie radyjka bym omijał, robią wszystko poza graniem muzyki.
Pozdr
Pozdr
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
One nic nie robią ;) , nawet nawigacja jak jest wbudowana to jest wkurzająca i radio takie kilka razy miałem ochotę wywalić przez okno , juz nie mowię o gubieniu ciągle fal...Probe041 pisze:Chińskie radyjka bym omijał, robią wszystko poza graniem muzyki.
Pozdr
Radia tylko markowe Pioneer , Kenwood , Alpine , Blaupunkt , Panasonic itp...
Ja teraz uparcie szukam radia Kenwood DNX516DABS lub DNX518VDABS nowe lub używane,modele wypuszczone już dośc dawno bo 2018-2019 rok ale fajnie grają, wbudowana navi Garmin , mają tez Android Auto, CarPlay Apple, tylko to dedykowane do nowszych VW , ale są odpowiedniki uniwersalne 2 din.
No i w t4 dechę rozdzielczą do zwalenia i przespawania lub wymiany belki, wtedy są większe możliwości do wymiany radia na 2 din.
W t4 mam wiekowego juz Pioneer`a AVIC-F920BT (model 2008) którego kupiłem na wyprzedaży w 2011 roku i po uaktualnieniu map w nawigacji nadal spełnia swoje zadanie, fakt jest trochę przestarzałe, w sumie w takim sprzęcie to już zabytek, ale t4 też nie jest młode :D
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Pioneer też bym omijał dalekim łukiem. Tylko dobrze grają. każdy inny bajer kosztuje dodatkowo kupę kasy.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Ja kupiłem Kenwood DNX525DAB , co prawda bez android auto i car play bo to już też w sprzęcie zabytek , ale antena w szybie bez wzmacniacza daje radę , nawigację można bez problemu uaktualnić , czysto gra , wszystkie funkcje jasne czytelne, ogolnie jestem zadowolony jak za radio uzywane za 400zł :D.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Bardzo chciałbym zobaczyć jak to radio wsadziłeś w deskę od T4 i jak ładnie pasuje :D <53>Sterciu pisze:Ja kupiłem Kenwood DNX525DAB , co prawda bez android auto i car play bo to już też w sprzęcie zabytek , ale antena w szybie bez wzmacniacza daje radę , nawigację można bez problemu uaktualnić , czysto gra , wszystkie funkcje jasne czytelne, ogolnie jestem zadowolony jak za radio uzywane za 400zł :D.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Wiesz , w dobie drukarek 3D to nie jest jakis problem , można fabryke zawsze poprawić :D.Probe041 pisze:Bardzo chciałbym zobaczyć jak to radio wsadziłeś w deskę od T4 i jak ładnie pasujeSterciu pisze:Ja kupiłem Kenwood DNX525DAB , co prawda bez android auto i car play bo to już też w sprzęcie zabytek , ale antena w szybie bez wzmacniacza daje radę , nawigację można bez problemu uaktualnić , czysto gra , wszystkie funkcje jasne czytelne, ogolnie jestem zadowolony jak za radio uzywane za 400zł :D.