Cześć
Taki dziwny objaw
Silnik nie pracował jakby na wszystkie cylindry,,,,wskazanie kompa dwa wtryski maja stały max wskazanie podawania paliwa ....jakby stały....zregenerowałem wtryski
Założyłem je i nadal dziwnie nierówno pracował,,,,wymieniłem wszystkie przewody podciśnienia wyczysciłem egr i kolektor dolotowy, wymieniłem filtr paliwa i olej w silniku....nadal nierówno pracuje i kopci na niskich obraotach po zapalenie dziwnie klepie i kopci....jak obroty wejdą powyżej 2500 obr to jakby nie widać problemu w pracy silnika i nie kopci i jakby pracował na wszystkie gary i fajnie jedzie ale ruszanie po odpaleniu i wogóle ruszanie z wolnych obrotów dziwnie się zachowuje ten siklnik twardo jakby po grudzie
ma ktoś szkaną kulę?
2,5 TDI ACV,,,nowe auto nowe problemy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
maciek multi t4
- Nowy T4
- 3
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się