Oryginalne Ogrzewania postojowe montowane w naszych t4

ODPOWIEDZ
rudobrody
Forumowicz T4

6
Model:
Auto: T 4
podziekowal za post: 14 razy
otrzymal podziekowanie: 1 raz
Kontakt:

Oryginalne Ogrzewania postojowe montowane w naszych t4

Post autor: rudobrody »

Witajcie
temat ogrzewania postojowego wraca co zima nadal go brak w moim t4 karawela 2000r (14luty stad nazwa Walenty)
2,5 benzyna plus LPG automat.
Nosiłem się z zamiarem szybkiego montażu yourselfnego ogrzewacza z chin dostępnego i montowanego przez wielu forumowiczów jak czytałem na naszym forum .
zamiar pozostał zmieniły się tylko źródła zakupu .(obecny pomysł to zakup z demontażu z nowoczesnych aut takich jak volvo, mazda 6 czy innych)
Zanim zacznę cokolwiek działać ma sporo pytań.
1.po zakupie t4 mój sprzedawca orzekł ze mam pod autem takie cos co jest ogrzewaniem tylko dokupisz sterownik na pulpit podepniesz i masz ciepło(????)
- mam spore wątpliwości ze to prawda dlatego załączam foto i proszę o opis co to ? jak to działa ? jak sprawdzić jak to działa itp
2.gdzie umiejscowione jest oryginalne dogrzewacz /strona ? gdzie są wloty powietrza ciepłego i zasys zimnego.
3.jakie typy f/ firmy były montowane(w t4)
4.linki schematy do takiego jw.

foto załączone tego co mam pod autkiem

dalsze pytania wyjdą w trakcie czytania Waszych odpowiedzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Stefano
Forumowicz T4

12
Model:
Auto: Sharan, Cordoba
Opis: DOGRZEWACZE i OGRZEWANIA POSTOJOWE: EBERSPACHER I WEBASTO
otrzymal podziekowanie: 33 razy
Kontakt:

Re: Oryginalne Ogrzewania postojowe montowane w naszych t4

Post autor: Stefano »

To co na fotce to tylko fabryczna nagrzewnica, po rozgrzaniu silnika daje nadmuch na tył. Nie można tego niczym sterować, typu zegarek, pilot, bo to t…login to view the rest of this post

This topic has 3 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Webasto - Dogrzewacz”