Grzane fotele problem.

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Fikolxxx
Początkujący T4

5
Model:
Auto: 2002 Higline
podziekowal za post: 5 razy
otrzymal podziekowanie: 3 razy
Kontakt:

Grzane fotele problem.

Post autor: Fikolxxx »

Witam
Obszywałem fotele alcantarą i przy okazji okazało się że mata fotela pasażera jest przepalona. Zdobyłem orginalną matę a prawde mówiąc całe siedzisko.
Podłączyłem bezpośrednio się do kostki ale zero reakcji. Mata jest cała kable całe prąd w kostce przełącznika jest a siedzisko nie grzeje.
w głównym kablu są dwie kostki jedna do siedziska druga do oparcia. Zastanawiam się czy nie muszę podłączyć siedzisko i oparcie razem i dopiero zacznie grzać. Nadmienię że fotel kierowcy grzeje. Nie wiem jak jest z przekaźnikami - czy są dwa - na każdy fotel osobno czy tylko jeden?
Może ktoś może ktoś ma jakieś pojęcie i walczył w tym temacie.
singers1
Forumowicz T4

14
Model:
Auto: VW T4
podziekowal za post: 9 razy
otrzymal podziekowanie: 6 razy
Kontakt:

Re: Grzane fotele problem.

Post autor: singers1 »

Każdy Fotel to osobny Obwód ( Przekaźnik i sterownik w przełączniku ) z kolei w każdym fotelu spięte są dwie maty grzewcze ( siedziska i oparcia ) ste…login to view the rest of this post
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2021, 21:08 przez singers1, łącznie zmieniany 1 raz.

This topic has 3 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”