Znaleziono 5 wyników
- 09 sty 2021, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bezpieczniki webasta mokrego Multivan 2001 rok
Przedstaw problem koledze Stefano na pewno pomoże
- 09 sty 2021, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
U mnie bezpieczniki od Webasta są pod siedzeniem kierowcy. Są 3 sztuki 2x30A i raz 5A. 5A jest to sterownik. Jedna 30 to samo Webasto a druga to chyba dmuchawa ta pod deską rozdzielacza
- 09 sty 2021, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
U mnie bezpieczniki od Webasta są pod siedzeniem kierowcy. Są 3 sztuki 2x30A i raz 5A. 5A jest to sterownik. Jedna 30 to samo Webasto a druga to chyba dmuchawa ta pod deską rozdzielacza Te 3 szt bezpieczników to są od dołożonego ogrzewania postojowego, natomiast jeśli ten kolega ma sam dogrzewacz t...
- 10 sty 2021, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam sprawdziłem pod siedzeniem i mam 6 bezpieczników(wszystkie dobre) i dwa przekazniki, oczywiscie akumulator jest i to nowy. Na sterowniku pokazuje ze jes włączone ale nic sie nie dzieje nawet nadmuchy nie działaja w climatroniku. Oj chyba bedzie serwis :) Jaki masz ten sterownik-zegarek, czy z...
- 22 kwie 2021, 7:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Grzane fotele problem.
Każdy Fotel to osobny Obwód ( Przekaźnik i sterownik w przełączniku ) z kolei w każdym fotelu spięte są dwie maty grzewcze ( siedziska i oparcia ) sterowane przez czujnik temperatury, który znajduje się w macie siedziska. Na wstępie sprawdź ciągłość drutu grzewczego w oby dwu matach ( miernikiem na ...