Witam
Szukałem na forum i nie znalazłem. Pytałem mechaników i mówią, że nie ma takiego czegoś jak dobry blacharz w Szczcienie.
Co może być prawdą patrząc na dotychczasowe doświadczenia...
Może ktoś z forum zatem zna kogoś chociaż w miarę wartego polecenia. Sprawa nie jest prosta bo chodzi o mocowanie sprężyny na tylnej osi. Pogniło trochę i chce to przede wszystkim wyczyścić i zobaczyć jak to wygląda pod rudą i konserwacją ogolone i jak będzie źle to do zrobienia. Ale musi być ktoś kto się zna bo to nie jest rdza na drzwiach tylko trochę poważniejszy element.
Dodam ,że tanio pewnie i tak nie będzie a i na szybko też nie musi być :)
Blacharz - Szczecin i okolice
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Re: Blacharz - Szczecin i okolice
Dwa razy oddawałem swoją T4-rkę i ruda powróciła po pół roku. Dlatego nauczyłem się sam spawać i teraz mam spokój. Wiem że jest dobrze zrobione. Im więcej zapłacisz, to oni tylko będą ręce zacierać że trafił się naiwniak, a i tak zrobią to źle, po łebkach. Na zewnątrz będzie dobrze, a w środku ruda będzie szalała. Najlepiej szukaj znajomego ze sprzętem i razem naprawiajcie. Trzymam kciuki żeby Ci się udało ogarnąć temat.
-
Fikolxxx
- Początkujący T4
- 5
- Model:
- Auto: 2002 Higline
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Blacharz - Szczecin i okolice
Panowie ja obmalowałem busa dookoła i wstawiłem dwie blaszki i juz pół roku i nic nie wychodzi. W sumie nie ja tylko moj kolega blacharz lakiernik. chlopina jest konkretny i bardzo fajnie robi juz nie jeden samochód u niego robilem począwszy od golfa mk1 cabrio po Mercedesa ML. Nie narzekałem jak chcesz zapytam sie go jak on to widzi ale to w ZST.