naprawa, remont silnika vw t4 2,5 tdi 111kW
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Brzoza82
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: Vw t4 multivan
- Kontakt:
naprawa, remont silnika vw t4 2,5 tdi 111kW
witam serdecznie, proszę o pomoc mam busiuta do naprawy, remontu, szukam warsztatu, mechanika z polecenia z Ostrołęki, okolice, mazowieckie, kogoś kto zna te auta i potrafi je naprawiać, kogoś godnego polecenia, pacjent to vw t4 2,5 tdi 111kW silnik AXg, problem z odpalaniem cieply, zimny, zajezdzilem juz 2x rozrusznik, pali na zaciąg, ciekla turbina, moc miał, 160km/h to nie byl problem, turbo po regeneracji auto nie ma siły, zlopie dużo oleju, z dolu żylowac muszę na 3biegu do 3600obr żeby do 50km/h się rozpędzić, wczesniej przyrost prędkości byl większy niż obroty, chociaż na turbinie był olej, wiem że pewnie regeneracja do ..upy ale reklamować nie mam jak bo auto musi być sprawne, a nie jest, chociaż spadek mocy ogromny, auto ma przedmuchy, caly czas cieknie z egr, też był wymieniany, generalnie mechanicy z którymi wstepnie rozmawiałem chyba nie chcą brudzić rąk albo boją się naprawiać to auto, a ja chcę je naprawić, dużo robiłem sam przy aucie, ale to przekracza moje umiejętności, auto ma na "liczniku" 530 tyś. wersja highline, nie chcę znowu utopić kilku tysi na marne dlatego szukam warsztatu, mechanika z polecenia
-
peters
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 70 razy
- otrzymal podziekowanie: 35 razy
- Kontakt:
Re: naprawa, remont silnika vw t4 2,5 tdi 111kW
Koledzy mam taki następny dylemat po cieknącym wysprzegliku.
Otóż na rozgrzanym silniku popiskuje mi turbina. Nie wiem czy luz jest na walku czy coś i…login to view the rest of this post
Otóż na rozgrzanym silniku popiskuje mi turbina. Nie wiem czy luz jest na walku czy coś i…login to view the rest of this post
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się