Witam kolegów, poszukuje zdjęcie skrzynki z przekaźnikami do TDI 2,5 ACV z synhro.
Bardzo zależy mi na tym aby móc odbudować instalacje elektryczną, jeśli ktoś posiada wiedzę na temat skrzynki był bym bardzo wdzięczny za informacje.
Rok produkcji: 19.03.1999
Kod silnika: ACV (TDI) 2,5
Moc: Kw 75
Moc: HP 102
Napęd: 4WD
Auto jest kolegi taty i ostatni serwis sobie nie poradził (zawiła historia), dostałem upalone BSI i przekaźniki z nie wiem jakich samochodów.
Udało mi się uruchomić silnik ale połowa kabli jest wypalona bądź braki.
TDI 2.5 ACV synhro zdjęcie BSI
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
PanScan
- Nowy T4
- 7
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 12
- Last active: -
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Allstar Westa SYNCRO
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 70 razy
- Kontakt:
Re: TDI 2.5 ACV synhro zdjęcie BSI
Jest identyczna jak we wszystkich z tego roku. Google albo wiki. Jest wszystko dokładnie rozpisane.