Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym poprosić o pomoc w znalezieniu warsztatu w okolicach Warszawy, który zajmie się moim T4. Do zrobienia wygląd zewnętrzny (pakiet ZWO do poprawy oraz ruda do usunięcia), oraz elektryka (mocny deszcz czy myjnia powodują przebicia). Samochód nie spełnia norm spalin co też chciałbym wyregulować.
Zdaję sobie sprawę że praca przy takim samochodzie wiąże się z niestandardowym podejściem i sporą ilością pracy.
Bardzo lubię ten samochód i chcę mu dać trzecie życie.
Pozdrawiam
Kudłaty
T4 Caravelle 2.5 benzyna +LPG
Poszukuję warsztatu w okolicach Warszawy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Poszukuję warsztatu w okolicach Warszawy
Dla mnie szukasz co najmniej dwóch, a może i trzech warsztatów, ale jestem ciekaw co Koledzy polecą [emoji6]
P.S. ubiegając jedną z ew.propozycji określ sie już teraz ile jesteś w stanie czekać na efekt naprawczy? [emoji16]
P.S. ubiegając jedną z ew.propozycji określ sie już teraz ile jesteś w stanie czekać na efekt naprawczy? [emoji16]
-
zychu88
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: t4 multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Spróbuj u Roberta 609029876 ma niestandardowe podejście i odpowiednią wiedzę tylko nie wiem jak z terminami.
Warsztat mieści się w okolicy Nowego Dworu Mazowieckiego
Warsztat mieści się w okolicy Nowego Dworu Mazowieckiego
-
Kudłaty
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Kwestię elektryczną ogarniam u elektryka bo pilniejsza, więc po temacie (przynajmniej mam taką nadzieję).
Co do czasu wykonania - maks miesiąc.
Dziękuję za namiary!
Pozdrawiam
Kudłaty
Co do czasu wykonania - maks miesiąc.
Dziękuję za namiary!
Pozdrawiam
Kudłaty