Cześć,
szukam kogoś z okolicy Gliwic kto podjąłby się dokończenia swapu mojego busa (1,9TD ABL 99` / 1,9TDI 1Z) na 1,9TDI AFN. Mój mechanik niestety poważnie zachorował, auto kwitnie już u niego ponad pół roku...
Miejsce "garażowania" okolice Gliwic / Rybnika. Pozostało poskładać, podłączyć sznurki, rurki i inne intercoolery :)
Silnik AFN siedzi już w budzie, stary 1Z na pokładzie busa, chcę go sprzedać /na razie ma jeszcze miskę i smok potrzebny do przełożenia do AFN`a/
Proszę o kontakt: Andrzej
tel. 503-trzy-pięć-dziewięć-503
Dzięki!
swap T4 1,91Z - 1,9 TDI AFN
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Viking
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Re: swap T4 1,91Z - 1,9 TDI AFN
Andrzeju, poskładaj hardware sam, żadna filozofia masz wzór na 1z, jak się odkopię to elektronikę podepnę Ci w dwa dni. Dzwoń jeśli będą sęki jakieś.