Falowanie silnika T4 CRAVELLE 1.9TD 1997 r
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kamil_kluczbork
- Nowy T4
- 8
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Falowanie silnika T4 CRAVELLE 1.9TD 1997 r
Witam serdecznie. Mam problem z moją T4 1.9TD, 1997 rok. Silnik mi faluje jak odpale auto czasem potrafi nawet zgasnąć. W trakcie jazdy jak wrzucę na luz lub sprzęgło to dzieje się to samo - na gazie nic się nie dzieje. Pompa paliwa sprawdzona sprawna, zapłon ustawiony dobrze, filtr paliwa nowy. Czy ktoś miał podobny przypadek i może coś podpowiedzieć ?. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
-
W.B
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: VW T4 holenderka
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 13 razy
- Kontakt:
Re: Falowanie silnika T4 CRAVELLE 1.9TD 1997 r
W przezroczystym przewodzie dochodzącym do pompy nie ma przypadkiem baniek powietrza?
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się