Znaleziono 13 wyników

Return

autor: W.B
11 kwie 2016, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 1.9ABL nie kręci

Wymieniona klema masowa i kabel i wszystko wróciło do normy :)
17 gru 2016, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: końcówka wtrysku

Przy wymianie końcówki zawsze się ustawia każdy wtrysk na stole na ciśnienie robocze ( otwarcie ) podane w serwisówce.
Wymontuj i zawieź, od razu kup nowe podkładki pod wtryskiwacze.

Ile płaciłeś za końcówki?
23 mar 2017, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Brak 0 ciśnienia na 5 cylindrach silnik 94 2.5 benzyna +

Powiem szczerze że dość istotną kwestią jest prowadzenie frezu, często śruba w wale po tylu latach nawet nowa nie jest w osi wogóle. Dlatego po zebraniu frezem, powinno się czoło wału pomierzyć czujnikiem zegarowym. Bo zamiast zrobić idealną płaszczyznę prostopadła do osi wału, można wał spitolić.....
19 sie 2017, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Biała T4 w longu

Ja bym sterownik przeniósł w inne miejsce, bo jak potem klimę zamontujesz? :P Klimy nie ma i nie będzie w tym aucie. Znowu troszkę czasu upłynęło ale z robotami bliżej niż dalej <38> - dzięki Krzyśkowi wywalone IMMO mam - nowa kostka stacyjki oryginał - rozrusznik też odmówił posłuszeństwa, a że by...
16 wrz 2017, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Nietypowe ściąganie auta w prawo.

Adampio z Twojego podworka:
03-112 Warszawa
ul. Uczniowska 34
telefon: 12 300 00 06
e-mail: blacharnia.warszawa@pgd.pl
17 mar 2016, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Parę popołudni i robota drgnęła, wymieniłem: - wszystkie 4 sworznie Swag - łączniki stabilizatora - lewa końcówka drążka Swag - prawa osłona maglownicy - lewy przegub zewnętrzny Metelli DSC_0582.jpg DSC_0569.jpg DSC_0578.jpg Rozrusznik oddałem do zaznajomionej firmy: zregenerowany na oryginałach Bos...
09 lut 2017, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Dzięki Probe za info;) zaraz zamawiam. Dzisiaj co by Das Golf troszkę pojeździł poleciałem po fotele, które będę montował na przód do t4. Fotele z Sharana, obrotowe, podgrzewane, regulacje wszystkie działają, cena nawet nawet bo 210 za dwa, tyle co wyprać i montuję na profilu. Przy okazji fota ze śr...