Przekładka Syncro do identycznego auta z przednim napędem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Siberian Express
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Auto: t4 syncro
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Przekładka Syncro do identycznego auta z przednim napędem
Koledzy, mam pytanie. Czy ktoś zna warsztat który ma doświadczenie z Syncro. Moja Doka Syncro 2.4D uległa awarii za granicą i tam została na wieki... Kupiłem tam identyczne auto ale bez syncro. Z uszkodzonego auta odzyskałem większość gratów do Syncro. Bardzo mi brakuje tego Syncro i zastanawiam się nad dołożeniem napędu. Nie wiem czy mi się to opłaci, ale pierwsze pytanie, kto byłby to w stanie zrobić? Chciałbym zdobyć jakieś namiary na wrsztat, który robił podobne rzeczy.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Przekładka Syncro do identycznego auta z przednim napęde
Ale w Pcimiu Dolnym czy gdzieś indziej? :P
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się