Czy są jakieś róznice w mocowaniu skrzyn biegów T4 ?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rogra
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: VW T4 Transporter
- Kontakt:
Czy są jakieś róznice w mocowaniu skrzyn biegów T4 ?
mam t4 z 93r skrzynia CHS i wlasnie sie ona konczy ,podobno skrzynie z młodszych modeli mają inne mocowanie,czy jest mozliwosc zalożenia tego do mojego i jakiej skrzyni szukac jesli nie znajde takiej jak mam
-
Viking
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 13
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Re: Czy są jakieś róznice w mocowaniu skrzyn biegów T4 ?
Tak, skrzynia 02b miała 3 rodzaje tylnej poduszki. 90% t4 z 93 r jakie widziałem miały poduszkę nr 2, co sprawia że zarówno skrzynie przedlift z krórką poduszką pasują, jak również poliftowe - z płetwą. Skrzynię zakładaj według uznania. ja np lubię takie z długimi przełożeniami (dla ciebie np DQL, seria EWA, DUJ itp byłaby zbyt "długa do tej motorowni) Acha, skrzynie poliftowe z płetwą "ukulturalniają"auto przy ruszaniu - są lepsze w tym wzgledzie.
-
Fedor079
- Początkujący T4
- 10
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Jest Możliwość zmiany Tej poduszki w CHS , CHR rocznik '93 na poliftowe które "ukulturalniają"auto przy ruszaniu ??
Albo nie zrozumiałem co napisałeś albo jestem zmęczony i nie kumam. Możesz potwierdzić czu pasuje ?
Albo nie zrozumiałem co napisałeś albo jestem zmęczony i nie kumam. Możesz potwierdzić czu pasuje ?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Wszystko zależy od tego jakie mocowanie masz przy sankach, musiałbyś zrobić foto dolnej łapy