Witojciez.
Mam taki mały dylemat. W związku z problemem jaki nawiedził mój silnik i podejrzeniem ścinania klina na kole pasowym rozrządu, zajrzałem na ETKA on line i lekko się zdziwiłem.
https://ifinterface.com/prog/car/prog2/inprog.php Sharan 1,9 AFN 1997 grupa 1 obrazek 105-15. Możecie mi powiedzieć gdzie w AFN jest klin tego koła ? Ewentualnie jaki tak jest patent ?
Będę wdzięczny.
Dobra, już wiem. Poszukałem po numerze na obrazkach. Pytanie jednak jest takie:
Jeżeli wycina na kole pasowym to czy na wale też będzie mocno wycięte ? Czy celowo koło jest dużo miększe, żeby nie rzeźbiło wału. Robił już ktoś w tym temacie ?
1,9 TDI AFN koło pasowe rozrządu.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
herman
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: t4 carawelle
- Opis: herman jaki jest każdy widzi ;)
GG: 5694314 - podziekowal za post: 27 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
1,9 TDI AFN koło pasowe rozrządu.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2016, 16:24 przez herman, łącznie zmieniany 1 raz.
This topic has 31 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się