Witam wszystkich na forum mam na imię Krzysztof i pochodzę z pomorza, jestem posiadaczem T4 z 1996r 2,4D
problem polega na tym że wariuje mi czujnik temperatury płynu chłodzącego, odpalam auto wszystko gra temperatura rośnie nieraz przejadę 200 km i nic a nieraz po 10 km opada wskaźnik temperatury do zera i włącza się kontrolka, po zgaszeniu silnika i odczekaniu paru minut wszystko wraca do normy, po paru kilometrach potrafi się to powtórzyć choć nie zawsze, nic nie daje odkręcanie korka, przekręcanie kluczyka, poziom płynu ok, wszystkie kontrolki ok tylko ta szaleje, za pomoc będę wdzięczny
Witam wskaźnik i kontrolka temperatury szaleje
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
BRIK
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
szczepek76
- Aktywny T4