Panowie czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć mi na pytanie od jakich modeli można dostać tryby piątego biegu mniejsze bądź równe 0.700. Wiem ze są tryby od t5 ale jest to opcja w cenie dwóch używanych skrzyń w dobrym stanie. Tryby od 2.5 88km wydają mi się jeszcze trochę za wolne.
Pytanie 2:
Czy np 5bieg 1.9tdi poprzecznych typu golf 4 lub fabia polo są takie same jak w 02b?
Golf 3 i podobne prawie na pewno pasują bo ludzie forum to zakładali ale chyba nie ma tam aż tak szybkich piątek. Najszybsze co widziałem to 0.717
Chciałbym zakupić całą skrzynie, bo same zębatki da dużo droższe.
Najbardziej potrzebne mi info w jakich modelach mógłbym szukać tych przełożeń. Konkrety typu kody skrzyń i przelozenia będę później dochodził.
Mam nadzieje ze admin nie uzna ze powielam temat szybka skrzynia biegow:)
szybka piatka do 02b od osobowki
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Last active: -
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: szybka piatka do 02b od osobowki
Pasuje od skrzyń z osobówek gdzie jest dekielek odkręcany na piątce. W temacie, którego nie chcesz powielać jest info o innym przełożeniu nie z T5tki równie szybkim...
Tryby 28/40 znajdziesz w skrzyniach GGU i EWT.
Tryby 28/40 znajdziesz w skrzyniach GGU i EWT.
-
woj250
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: caravelle
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Przeczytałem wszystko ale może mi umknęło. Masz info na temat czegoś szybszego niż 0.7 z wozu innego niż t5?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt: