Pilot do orginalnego centralnego zamka
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mario78
- Forumowicz T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: t4 99 westfalia 94
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Pilot do orginalnego centralnego zamka
Witam od niedawna posiadam vw t4 westfalia 1994 rok 2,4D wyposażony w centralny zamek który zamyka i otwiera się po przekręceniu kluczyka w drzwiach kierowcy lub pasażera. Chciałbym założyć pilota do tego zamka. Moje pytanie brzmi :gdzie podpiąć się nowa centralka zakupiona na allegro i gdzie znajduje się dokładnie oryginalna centralka w moim aucie (wyczytałem na naszym forum ze gdzieś pod licznikiem, licznik wymontowałem ale nic takiego nie znalazłem ) Może ktoś z was ma jakąś sprawdzona centralkę z wytrzymałym pilotem pytam bo dziś wszystko chińskie i jednorazowe Pisząc ten post przypomniało mi się jeszcze jedno małe pytanie podobno w westfalii zamontowany jest dodatkowy akumulator gdzie go szukać jeżeli owy akumulator istnieje dziękuje i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych vw-owiczów
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
Re: pilot do orginalnego centralnego zamka
Nie wiem czy w tym roczniku wogóle była orginalna centralka, ja mam 97r i mam orginalny centralny tylko z kluczyka i jest on wysterowany tylko chyba na przekaźnikach ale pewności nie mam.Napewno centralki nie mam.
-
mario78
- Forumowicz T4
- 13
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: t4 99 westfalia 94
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Pilot do orginalnego centralnego zamka
ok jeżeli nie ma centralki to gdzie podpiąć się z nowa centralka z pilotem??
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
Re: Pilot do orginalnego centralnego zamka
Kolego mamy na forum coś takiego jak ,,szukajka" :)
Jest sporo o centralnym zamku np. to: http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f= ... alny+zamek
A to tylko jeden z wielu, o dodatkowym aku też są tematy, w multiku pod fotelem kierowcy w westfalii z tyłu w boczku z tego co pamiętam ale moge się mylić.
Jest sporo o centralnym zamku np. to: http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f= ... alny+zamek
A to tylko jeden z wielu, o dodatkowym aku też są tematy, w multiku pod fotelem kierowcy w westfalii z tyłu w boczku z tego co pamiętam ale moge się mylić.