zmiana lamp
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mateusz2920
- Początkujący T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
zmiana lamp
Witam. Panowie jest problem. Na przeglądzie okazało się że lampy mam od anglika i biją na lewą stronę. Teraz pytanie czy żeby przerobić na europejskie to wystarczy zmienić same klosze czy muszę zmieniać całe lampy? Liczę na szybka odpowiedź.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: zmiana lamp
Widziałeś 1.9d z długim przodem??
Moim zdaniem bez zmiany lamp się nie obędzie, odbłyśniki są inne.
Moim zdaniem bez zmiany lamp się nie obędzie, odbłyśniki są inne.
-
mateusz2920
- Początkujący T4
- 13
- Tematy: 3
- Model:
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
To jest przedlift. Rocznik 94. Czyli trzeba by szukać nowych lamp. Z tego co patrzyłem to nie są drogie bo za 120-140 zł można wyrwać nówki sztuki.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Uzywki to moze kupic w nie lepszym stanie jak ma.Probe041 pisze:Szukałbym ori używek niż tego chińskiego chłamu
Zamiennik chiński za tą kwotę to nawet co jakiś czas mozna wymienic taki zamiennik na nowy , a napewno duzo lepiej bedzie swiecic jak kazda wypalona juz uzywka...
-
naczelnykawa
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: vw t 4
- podziekowal za post: 4 razy
- Kontakt:
Kupujesz same szkła z europejską homologacja wymienisz sam tylko pamiętaj przegiąć osłonę żarówki w Anglii oświetla lewe pobocze u ciebie ma oświetlić prawe. Ustaw się w odległości 10 m od ściany garażu odepnij lewą kość od lampy i ustaw światło na wysokość 1 m porównaj z jakim kolwiek europejskim autem linie światła będziesz widział różnicę ja robiłem to w lift trzykrotnie zmieniałem szkła bo nie dolegały przeglądy bez korekcji światła jest idealnie a jeszcze jeżdżę na prostą drogę i ustawiam pion tak by linia światła była na drodze a skos oświetlał pobocze oczywiście prawe :-B
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Tylko że dalej nie będzie świecić jak należy bo cały odbłyśnik będzie na lewo, kupuj lampy nie oszczędzaj, a domorosłe przeróbki zostaw .........