VR6 obrócona panewka i krzywy wał
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
algreg
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: multivan t4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
VR6 obrócona panewka i krzywy wał
Moje Uszanowanie Forumowiczom T4.Od pewnego czasu zaglądam na szanowne forum bez specjalnej aktywności ,aż przyszła i na mnie kolej z prośbą o poradę pomocną.Mam od roku Caravelle vr6 96rok zagazowaną BRC.Lubię to auto (poprzednie multivan 2,5benz) i uwielbiam nim jeździć aż do momentu gdy na wolnych obrotach na światłach kilka dni temu zgasła i ani mru,mru.Zaholowana do solidnego mechanika została uruchomiona ale pojawił się klekot,którego powodem była panewka przekręcona.Wymontowano wał i stwierdzono ,że jest krzywy.Moje pytanie: czy wały od innych VR6 pasują,czy jakieś proponujecie Koledzy inne rozwiązanie mojego problemu.Dla scisłości auto ma przebieg 185 tys .silnik AES 1996 .Auto było serwisowane i ta awaria jest kompletną zagadką.Pozdrawiam
-
algreg
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: multivan t4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: VR6 obrócona panewka i krzywy wał
Moje Uszanowanie Wielbicielom T4. Napiszę co słychać na froncie walki o byt silnika VR6.Zdaję sprawę ,że w T4 królują wszelkiego rodzaju diesle i siln…login to view the rest of this post
This topic has 9 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się