Witam
Mam trochę nietypową sprawę, ponieważ pani wjechała mi golfa i zastanawiam się nad opłacalnością naprawy, Chciałem zapytać może ktoś się orientuje ile może być wart kompletny AFN z instalacją do przekładki i kompletną klimatyzacją po przebiegu 260tyś. Może bardzie opłaca się go pociąć na żyletki niż naprawiać.
TDI AFN ile jest wart.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
TDI AFN ile jest wart.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2013, 16:09 przez FocusMED, łącznie zmieniany 1 raz.
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 laweta
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: TDI AFN ile jest wart.
około 2 tysi spokojnie dostaniesz AFN nabiera na wartości a niżeli traci, tak jak stare poczciwe TD te to dopiero są w cenie!!
a wartość gofera taka sobie,jak Ci w miarę wypłacą to lepiej kasować lub robić swapa z części które zostaną
a wartość gofera taka sobie,jak Ci w miarę wypłacą to lepiej kasować lub robić swapa z części które zostaną
-
Jacko15
- Nowy T4
- 14
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: golf III
- Kontakt:
Re: TDI AFN ile jest wart.
Witam Panowie. To mój pierwszy post. Kolego miałem ostatnio podobny przypadek , i powiem szczerze , że opłaci się rozebrać AFNA, ja po sprzedaniu kompletnego silnika + skrzyni wziołem na dzień dobry około 2tyś. złotych