Tel. do Zbyszka z Sękocina: 514 890 523 możesz powiedzieć że masz tel. od chłopaków z forum T4.
Jeśli on by Ci w czymś nie pomógł i potrzebował byś fachowca to polecam w Ursusie na Regulskiej pana Andrzeja tel: 601 212 692, robi wszytko oprócz alarmów.
Znaleziono 106 wyników
- 22 paź 2013, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Wtyczki, Gniazda, Złącza instalacji elektrycznej pojazd VAG
Jezeli ktos by potrzebował wtyczki lub gniazka róznego typu do t4 ktore mozna znalesc w instalacji elektrycznej to polecam firmę : WTYCZKOLANDIA P.P.H.U. z Wrzosowej , tel. kontakt. 606 135 328 Mają chyba większośc zlączy/kostek które mozna spotkać w t4 , mają również w sprzedazy same konektory do k...
- 15 sty 2021, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Blacharz - Szczecin i okolice
Dwa razy oddawałem swoją T4-rkę i ruda powróciła po pół roku. Dlatego nauczyłem się sam spawać i teraz mam spokój. Wiem że jest dobrze zrobione. Im więcej zapłacisz, to oni tylko będą ręce zacierać że trafił się naiwniak, a i tak zrobią to źle, po łebkach. Na zewnątrz będzie dobrze, a w środku ruda ...
- 07 gru 2024, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: regeneracja amortyzatora
Zbyszek Golowicz 601 241 507
Powiedz ze od kurola z niebieskiego forum,jesli sie podejmie moze bedzie taniej :)
Ew w Krakowie mamy jeszcze Pekaesa https://www.motozajezdnia.pl/
Powiedz ze od kurola z niebieskiego forum,jesli sie podejmie moze bedzie taniej :)
Ew w Krakowie mamy jeszcze Pekaesa https://www.motozajezdnia.pl/
- 27 paź 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Opony do syncro
Można by rzec, że fajnie wygląda ale szkoda ze podzespoły przez to dostają po dupie :mrgreen:
Ja zawsze celowałem w felgi z et pomiędzy 35 a 45 w zależności od szerokości felgi .
25 to trochę jednak za mało ale " fajnie " będzie wystawała na zewnątrz ;)
Ja zawsze celowałem w felgi z et pomiędzy 35 a 45 w zależności od szerokości felgi .
25 to trochę jednak za mało ale " fajnie " będzie wystawała na zewnątrz ;)
- 05 mar 2019, 6:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: VR6 AES automat - przekładka na manual
stasiu, Twoje promowanie fejsa i odsyłanie tam ludzi szukających pomocy na forum zaczyna być irytujące.
- 02 paź 2020, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Spocony zawór regulacji Skrzyni 02F301363A
Zamówiłem z VW classic parts za 215zł
- 11 wrz 2013, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zawór EGR 2.5 TDI
Jeśli można zdjąć wężyki od sterowania zaworem i je zaślepić,co czyni, że pozostaje on stale zamknięty, to po co się wkłada tą blaszkę??? ...jeżeli zawór jest szczelny to będzie to działać, jeżeli jest uszkodzony i nie domyka to będziesz miał problem, poza tym nie wiesz co się będzie działo z stożk...
- 14 paź 2022, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 szarpie pod czas ruszania
Witam posiadam t4 2.4D Multivan które uległo awari wysprzeglika po wymianie auto strasznie zaczęło szarpać podczas ruszania lub cofania jak by uszkodzone były poduszki mocujące silnik więc zamontowałem wszystkie nowe lecz poprawy nie ma i moje pytanie jest takie czy to wina wysprzeglika czy raczej ...